אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה חוקי האושר ✔אושר - גורמים לאושר בחיים, חוקי הרצון העצמי, חוקי האושר, להיות מאושר, סבל או אושר, רוצה אושר ✔ובו יתבאר, הדבר היחיד בעולם, שאחראי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
אושר, איך להיות מאושר באמת, מהו אושר אמיתי, הדרך אל האושר, חוקי האושר, אילו דברים עושים אדם למאושר, מדריך אישי, גורם לאושר, תיהיה מאושר תחייה את חייך, איזהו אדם מאושר, עצות לחיים מאושרים, אושר אפשרי, גורמים לאושר, חוסר אושר יומיומי, להיות מאושר, לגעת באושר, מה זה אושר, איך להיות מאושרים, הורמון שגורם לאושר, מה גורם להיות מאושר תמיד, פרויקט האושר, אושר בלי גבולות, מתכון לאושר, רוב האנשים בעולם לא מאושרים, הדרך אל האושר, ייעוץ אישי, חשיבה חיובית, מחויבות אישית ואושר, איך מחזירים את האושר לחיים, דימויים לרגעי אושר, איך לגרום אושר במקום העבודה, איך להיות מאושרת, איך אני יודע שאני מאושר, יועץ אישי, מאמן אישי, אושר משמעותה בפילוסופיה, האושר בתרבויות שונות, איזה המאושר השמח בחלקו, דתיים אושר, להיות מאושר בחלקי, להיות מאושר מהו,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨אושר - גורמים לאושר בחיים, חוקי הרצון העצמי, חוקי האושר, להיות מאושר, סבל או אושר, רוצה אושר
ובו יתבאר, הדבר היחיד בעולם, שאחראי לאושר של האדם ושבו תלוי האושר של האדם. כי בני האדם מחפשים את האושר. וכאשר הם מוצאים אותו, אם הם מוצאים אותו, הם מתאכזבים ממנו, ומחפשים אושר חדש. וכפי שכבר ביארתי, האדם צריך בראש ובראשונה להבין, במה תלוי האושר שלו, ורק אח"כ לחפש דרכים כיצד להשיג את האושר שלו.

ומי שיתבונן יראה, כי הדבר היחיד בעולם שבו תלוי, האם האדם הוא מאושר או סובל, הוא כמובן: הרצון העצמי של האדם. כי הרצון העצמי של האדם, אין עוד מלבדו ואין זולתו, כדי להשפיע על האושר של האדם. כי בסופו של דבר, מי שקובע אם האדם יהיה מאושר או יסבול מאיזה דבר, זה רק הרצון העצמי של האדם. כי כאשר האדם רוצה איזה דבר, אז הוא מרגיש טוב לגביו. וכאשר האדם לא מרוצה מאיזה דבר, הוא מרגיש רע לגביו.

ונחדד: כי לא כולם בעולם מחפשים את האושר. ויש כאלו שיאמרו, שהם מחפשים את ההנאה. ויש כאלו שיאמרו, שהם מחפשים את ההארה הרוחנית. ויש כאלו שיאמרו, שהם מחפשים את ההבנה האלוהית. ויש כאלו שיאמרו, שהם מחפשים את השקט הנפשי. ויש כאלו שיאמרו בפשיטות, שהם פשוט מחפשים להרגיש טוב ולא להרגיש רע.

ועל כולם, אני מדבר כאן. וכל אחד קורא לאושר בשם אחר. אבל בסופו של דבר, כולם מונעים מתוך רצון להשיג איזה דבר כלשהו, שכל אחד קורא לו בשם אחר. ובכל מקום שמוזכר כאן האושר, הרי שמדובר על כל הדברים שאותם האדם מחפש.

וכפי שאמרנו, כל האושר / הנאה / שקט נפשי / שמחת חיים / שביעות רצון / סיפוק רגשי וכיו"ב של האדם, הכל תלוי אך ורק ברצון העצמי של האדם.

כי העובדה היא, שהאדם מרגיש שהוא קיים. והעובדה הנוספת היא, שהאדם מרגיש שיש לו רצון עצמי, שרוצה שהמציאות תהיה כך או אחרת. והעובדה היא, שהמציאות כל הזמן משתנה, מצורה ומצב כלשהו, לצורה ומצב אחר. והעובדה היא, שכאשר האדם מרוצה מאותו מצב של המציאות, אז טוב לו. וכאשר האדם לא רוצה את אותו המצב של המציאות, אז רע לו. ובזה מסתכם כל העניין כולו, ברצון של האדם.

ואם האדם גם רוצה וגם לא רוצה את הדבר בו זמנית, אז האדם גם מאושר וגם סובל מאותו הדבר, בו זמנית. והכל תלוי במינונים השונים של ההתאמה שבין הרצון של האדם, לבין המציאות באותו הרגע. ככל שההתאמה גדולה יותר, כך האדם נהנה יותר, מרגיש יותר טוב, ומאושר יותר. וככל שחוסר ההתאמה שבין הרצון של האדם לבין המציאות גדול יותר, כך הסבל של האדם גדול יותר, וכך האדם מרגיש יותר רע, וכועס יותר, וסובל יותר, ומאושר פחות וכולי.

והמסר הוא פשוט מאוד, והוא, שעל האדם שמחפש את האושר, להבין את הדבר הפשוט ביותר, והוא, שהאושר שלו תלוי אך ורק בדבר אחד ויחיד, שהוא הרצון העצמי שלו. ככל שההתאמה בין הרצון של האדם לבין המציאות, גדולה יותר, כך האדם מאושר יותר. וככל שהאדם פחות רוצה את המציאות באשר היא, כך האדם סובל יותר.

ונחדד: שיש שני סוגים של התאמה, בין הרצון של האדם לבין המציאות. והסוג הראשון הוא, שהאדם פשוט מרוצה מהמציאות כפי מה שהיא. שאז במקרה כזה, אין לאדם סבל כלשהו. כי כאשר אין התנגדות רצון של האדם עם המציאות, אז ממילא האדם לא יכול לסבול. ואפשר להגדיר אדם כזה, כמאושר.

אבל צריך לשים לב לכך, שההתאמה שבין הרצון של האדם לבין המציאות, הופכת להיות גדולה יותר, דווקא אחרי מצב שבו האדם לא רצה את המציאות וסבל ממנה. כי כאשר האדם רעב והוא הופך להיות שבע, אז מהיבט מסוים, הוא יותר מאושר, ממי שהוא שבע, בלי שהוא היה רעב קודם לכן.

ז"א, תחושת החיסרון שיש לאדם, לפני ההתאמה שבין הרצון של האדם לבין המציאות, תחושת החיסרון הזו, מגדילה אצל האדם את העוצמה של ההתאמה שבין הרצון שלו לבין המציאות. וככל שהאדם סובל יותר מאיזה דבר, כך כאשר הבעיה נפתרת, כך הוא שמח יותר מכך שנפתרה לו הבעיה.

ומי שבכלל לא חסר לו איזה דבר, אז נכון שהוא לא יהיה עצוב אם יילקח ממנו הדבר. אבל הוא גם לא יהיה שמח, מכך שהדבר נמצא אצלו. ז"א, רק זה שהאדם לא רוצה את המציאות, רק זה מאפשר לאדם ליהנות בעוצמה חזקה, מכך שאח"כ הוא כן רוצה את המציאות.

ויש כאן חוקיות פשוטה, והיא: שיש לאדם שתי אפשרויות. והאפשרות הראשונה היא, לחיות בעולם שיש בו טוב ורע. וטוב ורע פירושם, רוצה ולא רוצה. כי כאשר האדם רוצה את המציאות, אז טוב לו. וכאשר האדם לא רוצה את המציאות, אז רע לו. וככל שהאדם יותר לא רוצה את המציאות, כך החוויה שלו הופכת להיות טובה יותר, כאשר הוא כן רוצה את המציאות.

אבל, יש גם אפשרות נוספת, והיא: שהאדם חי בעולם, שאין בו טוב או רע. ולא נדבר כאן, האם זה יותר טוב או פחות טוב, שהאדם יחיה בעולם שאין בו טוב ורע. אבל כן נסביר, שמי שיצליח להגיע להתאמה ב 100%, בין הרצון העצמי שלו, לבין המציאות. אז ברגע שהוא ישיג את זה, באותו הרגע ממש, הוא כבר לא יהיה קיים, בגלל שהוא רוצה את המציאות ב 100%.

כי האדם יכול ליהנות, מההתאמה שבין הרצון שלו לבין המציאות, רק כאשר יש לו גם את החוויה של החיסרון, שהוא לא מרוצה מהמציאות. ומי שלא יודע מהו רעב, הוא גם לא יכול לדעת מהו שובע. ומי שלא יודע מהו רעב, הוא אומנם לא רעב. אבל הוא גם לא יכול ליהנות, מחוויה שיש לאדם רעב, שהפך להיות אדם שבע.

ואם כן, יש כאן סוג של פרדוקס פנימי אצל האדם. כי מצד אחד האדם רוצה להיות מאושר ולהרגיש טוב באמת. דהיינו, שהמציאות תתאים לרצון שלו. כי האדם לא רוצה לסבול, ולא רוצה להרגיש רע. ואם המציאות היא נגד רצונו של האדם, אז הוא מרגיש רע. ולכן האדם רוצה שהמציאות תתאים לרצון שלו.

אבל, אם המציאות תתאים לגמרי ובשלמות לרצון של האדם, אז גם האדם כבר לא ירגיש יותר שום סוג של תחושה / הנאה וכיו"ב. כי כבר אין לו את הניגוד הרגשי, לדעת להבדיל בין טוב לבין רע. כי כאשר הכל כרצונו של האדם, עד שהאדם לא מסוגל אפילו לחוות סוג של חוסר שביעות רצון מהמציאות, אז כבר האדם לא יכול ליהנות, מכך שהוא כן שבע רצון מהמציאות. כי הוא לא יכול לדמיין שזה חסר לו. מאחר שהוא כבר לא יכול אפילו לא לדמיין שחסר לו משהו.

כי כל זמן שהאדם מסוגל אפילו לדמיין את עצמו שהוא מרגיש רע, הרי שהוא עוד לא מרגיש טוב בשלמות. וכל זמן שהאדם מסוגל אפילו לדמיין את עצמו, שהוא מרגיש יותר טוב, מהטוב שהוא מרגיש כרגע, הרי שהוא עוד לא מרגיש טוב בשלמות.

כי להרגיש טוב בשלמות, פירושו שהאדם לא מרגיש שום רע, אפילו לא ברמת הדמיון שלו. דהיינו, שהאדם לא יכול אפילו לא לדמיין, מהו רע. ומי שלא יכול לדמיין מהו רע, ממילא הוא לא יכול לדמיין שהוא מרגיש יותר טוב. כך שמי שיכול לדמיין את עצמו שמח יותר, הרי שהוא קצת עצוב כרגע וכולי.

אבל, מי שמרגיש טוב בשלמות...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? האם אפשר לדעת הכל? למה העולם קיים? למה לא להתאבד? מי ברא את אלוהים? האם באמת הכל לטובה? בשביל מה לחיות? האם לדומם יש תודעה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? האם הכל אפשרי? איך להיות מאושר? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש אמת מוחלטת? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש או אין אלוהים? האם יש בחירה חופשית? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
איך נוצרת שמחה? שמחה אמיתית איך מרגיש אושר? מה יוצר אושר? להיות שמח בחלקי אושר פנימי מול אושר חיצוני אני רוצה להיות מאושר אושר באופן מוחלט אושר תמידי לסבול ולהיות מאושר אושר בלי תנאים תמורת האושר תחושה של אושר אנשים עצובים אין אושר בלי סבל אושר ולעשות כסף בלי לעבוד רצון לתת ואושר איך נוצרת עצבות? איך נוצרת שמחה אמיתית? שמחה ואושר למה לרצות אושר? האם באמת אפשר להשיג אושר פנימי? שמחה ועצבות איך ילדים מאושרים? סודות האושר הפסיכולוגיה של האושר אושר בדרך אל האושר פחד להיות מאושר הצלחה בזוגיות מאושרת להשיג אושר מוחלט המהות של האושר מרגיש אושר כבר מאושר לשמוח גם כשעצוב לא לפחד מהאושר אושר בדיעבד הרגשה של חוסר אושר השגת אושר מינימליזם ואושר מאמץ בדרך אל האושר המוחלט אושר ב 2 מימדים בלתי אפשרי להיות מאושר דרך האושר אושר בכל מחיר הופך להיות מאושר מנגנון האושר תחושה של אושר מוחלט שמח בחלקי אושר בשלמות לעשות את הלקוח מאושר אושר בלי סיבה הנאה של אושר משחק האושר להיות מאושר לנצח מורי דרך אל האושר האם זוגיות תעשה אותך מאושר? אושר בדרך אל המטרה כסף ואושר האושר של ההפכים למה ילדים זה שמחה? האם כסף יכול לקנות אושר? אין שמחה כהתרת הספקות האושר הוא לא בשלמות מנטורים לאושר אושר הוא חמקמק אושר ומתמטיקה האם אני מאושר? המרדף אחרי אושר איך להגיע לאושר אמיתי? מאושר גם בלי זוגיות להפסיק לרצות להיות מאושר האם מתים מאושרים? העובד יהיה שמח בתפקיד ייאוש ועצבות האם יש אושר בלי סבל? אושר זמני עצבות אמיתית המחיר של האושר עצבות ודיכאון עצבות עתידית אושר מתוך הרגל להגיע לאושר המוחלט איך הסבל יוצר אושר? רצון להיות מאושר שלמות ואושר להתמודד עם עצבות ודיכאון אושר רגעי ללמוד להיות מאושר למה הוא לא שמח? ליצור שמחה דתי מאושר הרגשת אושר מוחלט דתיים מאושרים כסף לא מביא אושר לגרום לאדם להיות מאושר להתקדם אל האושר בשמחה תמיד תוכל להיות מאושר הלוגיקה של האושר יאוש מאושר עוד נושאים ...
האתר Happiness.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קאוצינג, טיפול אושר, מאמן אישי אושר בנושאי חוקי האושר - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Happiness.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.9678 שניות - עכשיו 04_11_2026 השעה 03:51:48 - wesi13