אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הסוד של האושר ✔הסוד של האושר - מהו הדבר האחד ו*היחיד* שבו ו*רק* בו תלוי *כל* האושר שיש בעולם? ✔וכאן נגלה את אחד הסודות הגדולים ביותר שקיימים...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
אושר, איך להיות מאושר באמת, מהו אושר אמיתי, הדרך אל האושר, הסוד של האושר, בדרך אל האושר, העקרונות בדרך אל האושר, פרויקט האושר, תפילה לאושר, ליהנות מהדרך אל האושר, כיצד להיות מאושר, חיים מאושרים, מדריך אישי, מטפל אישי, חוסר אושר יומיומי, הקשר בין חוכמה לאושר, הדרכה אישית, חשיבה חיובית, גורמים לאושר, השפעת אושר, אושר משמעות, אושר ואושר, דימויים לרגעי אושר, אילו דברים עושים אדם למאושר, כדי להיות מאושר, איזה המאושר השמח בחלקו, טיפים לחיים מאושרים, מה יגרום לך אושר, לגעת באושר, מהו אדם מאושר, איך להיות בן אדם מאושר, פרפקציוניזם אושר, דתיים אושר, האושר נמצא בכל מקום, יותר מדי אושר, להיות מאושר, לשחרר כדי להיות מאושר, אושר זוגי, איזהו אדם מאושר, הדרך לאושר, להיות מאושר בחלקי,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨הסוד של האושר - מהו הדבר האחד ו*היחיד* שבו ו*רק* בו תלוי *כל* האושר שיש בעולם?
וכאן נגלה את אחד הסודות הגדולים ביותר שקיימים, והוא הסוד של האושר. כי אם נתבונן נראה שרוב בני האדם בעולם רוב הזמן לא מאושרים. וכאשר יש לאדם קצת רוגע וקצת שקט נפשי מהטרדות ומהמחשבות ומהרצונות שמטרידים אותו, אז האדם, בגלל שהוא פחות סובל, אז נדמה לו שהוא מאושר. וגם אז האושר הוא לא בשלמות, כי חוסר האושר חוזר מאוד מהר. וכל בני האדם בעולם מחפשים את האושר.

ויש שיטות רבות איך להיות מאושר. אך אף אחת מהן לא באמת הביאה אף אחד אל האושר. אלא מקסימום השיטה הזאת עוזרת לאדם לסבול פחות. אך מכאן ועד להיות מאושר, זה עניין אחר לגמרי. ולהיות מאושר ומהי מהות האושר, גם זה עניין, שרוב בני האדם בעולם אפילו לא יודעים שיש אפשרות שכזו. כי האושר הוא הרבה יותר טוב, מכל מה שהאדם מסוגל לדמיין מהו טוב.

וכולם כל הזמן מנסים לגלות את הסוד, מהו הדבר האחד והיחיד שבו תלוי האושר של האדם, ושהוא זה שאחראי לכל אירועי האושר שיש בעולם. כי יש בעולם המון מצבים שונים שגורמים לאדם להיות מאושר. ובכולם יש דבר אחד, שהוא השורש של האושר. שהוא זה שאחראי לכל האושר שיש בעולם. ובכל פעם שהוא בא לידי ביטוי, אז בא איתו גם האושר. וכאן נגלה מהו הדבר הזה.

והעניין הוא, כי אושר, הוא הזדהות רגשית מוחלטת עם המציאות בשלמות. והדבר היחיד שבו תלוי האם האדם ועד כמה האדם יהיה מאושר או לא, זה אך ורק בכך שהאדם יגיע למצב תודעתי שכזה, שבו לא יהיה שום הבדל בין הרצון האישי שלו לבין המציאות.

כי כל הסבל שיש בעולם, הוא תוצאה, של כך שהאדם רוצה אחרת מהמצב של המציאות. והאושר נמצא בצד השני, שבו אין שום הבדל מכל סוג שהוא, בין הרצון של האדם לבין המציאות.

ונוסיף, שגם בכך יש רמות עומק שונות. כי יש אדם שהוא כ"כ רוצה את המציאות, עד שהוא מסוגל להכיל בתוכו ולבטא את חוסר שביעות הרצון שלו מהמציאות, שזאת דווקא השלמות. אבל זה כבר עניין אחר. אך בפשיטות, על האדם להגיע להזדהות רגשית מוחלטת, עם המציאות.

והשאלה הנשאלת היא, כיצד יכול להביא האדם את עצמו למצב כזה שבו תהיה הזדהות רגשית מוחלטת בינו לבין המציאות? והתשובה היא כי קיימת דרך אחת ויחידה לעשות זאת, והיא על ידי הבנה. והבנה, פירושה, שעל האדם להבין את המציאות. דהיינו, על האדם להבין את הסיבה שבגללה המציאות היא כפי מה שהיא בכל רגע ורגע.

ועל ידי זה שהאדם מבין בשכלו ומגלה את הסיבה האמיתית שבגללה כל האירועים שבעולם מתרחשים כפי מה שהם, על ידי זה הרצון של האדם מגיע להזדהות מוחלטת עם המציאות. כי בכל פעם שהאדם לא רוצה את המציאות, זה רק משום שיש פער בין ההבנה של האדם לבין המציאות.

כי כאשר האדם חושב בשכלו, שהמציאות צריכה להיות אחרת ממה שהיא, על ידי זה האדם לא רוצה את המציאות וממילא הוא סובל. וכדי שהאדם לא יסבול, לשם כך על האדם לרצות את המציאות, שזה אפשרי רק על ידי הבנת המציאות בשלמות.

והנה, לכל אירוע שיש בעולם, יש לו את הסיבה שלו מדוע הוא קרה. ולכל האירועים כולם, גם להם יש את הסיבה מדוע הם קרו. כי יש סיבה אחת שהיא הסיבה של כל הסיבות ושל כל האירועים שיש בעולם. ומי שרוצה לגלות את הסיבה של כל האירועים שיש בעולם, עליו לנסות לגלות מהי הסיבה הראשונה של כל הסיבות, שהיא השורש כל הסיבות.

וכל זמן שהאדם מגלה איזו סיבה כלשהי, על האדם לנסות לשאול את עצמו, מהי הסיבה של הסיבה הזאת עצמה? האם הסיבה הזאת היא הכרחית או לא? ואם הסיבה הזאת הכרחית, א"כ מדוע היא הכרחית? ואם היא לא הכרחית, אז מהי הסיבה שלה עצמה? וכך הלאה, על האדם להתבונן עד שהוא יגיע אל הסיבה הראשונה של כל הסיבות.

וזהו הדבר האחד והיחיד שבו ואך ורק בו תלוי כל האושר שיש בעולם. וכל זמן שהאדם עוד לא מבין את הסיבה הזאת הראשונה של כל הסיבות, הוא מחפש וימשיך כל הזמן לחפש איך להיות יותר מאושר ואיך להרגיש יותר טוב. עד שהאדם ימצא את הסיבה הזאת, ואז הוא יהנה מכל רגע מחדש, והרצון שלו להשיג את האושר יעלם לגמרי, מאחר שהוא כבר מצא אותו.

ובכל מקום ומקום שיש בו סוג כלשהו של אושר, הרי שהשורש שלו, הוא הבנת הסיבה הראשונה. וכאשר לדוגמה מביאים לילד איזה צעצוע חדש והילד מרגיש אושר, הרי שבאותו הרגע בתת המודע של האדם יש התגלות כלשהי של הסיבה הראשונה של כל הסיבות. שהיא זו שיוצרת אצל האדם אושר.

וכיו"ב בכל הדברים בעולם שיוצרים אושר ברמות שונות, כולם תוצאה ישירה של התגלות הסיבה הראשונה של כל הסיבות אל האדם. ואחרי שהאדם מגלה ומבין את הסיבה הראשונה, אז האדם גם רואה בעיניו את שורש האושר שיש בכל דבר.

כי כלפי חוץ נראה ונדמה, שיש דרכים שונות איך להיות מאושר. כי נדמה שאפשר לייצר אושר בדרכים שונות. אבל השורש של כל האושר שיש בעולם, הוא בכך שהאדם מבין את הסיבה הראשונה של כל הסיבות. ועל ידי זה יש הזדהות רגשית מוחלטת, בין הרצון של האדם, לבין השלמות של המציאות.

ואיך יכול האדם לגלות את הסיבה הזאת? על ידי זה שהאדם מתחיל להתבונן על הסיבה של כל דבר. כי בעולם שלנו יש אירועים שונים ותהליכים שונים. ומי שרוצה לגלות את הסיבה של כל הסיבות, הוא בעצם רוצה להבין את הסיבה של התהליך הגדול ביותר. ולשם כך על האדם לשפר את המיומנות שלו להבין את הסיבות של תהליכים קטנים יותר.

כי כל רצון / מחשבה / דיבור / מעשה של האדם, הם בעצם הזדמנויות של האדם להתבונן על סיבת כל הסיבות. דהיינו, על האדם פשוט לשאול את עצמו את השאלה הפשוטה, "למה" אני רוצה / חושב / עושה / מרגיש / את מה שאני עושה?

ועל ידי זה שהאדם מתבונן היטב על הסיבה של כל הדברים, על ידי זה לבסוף האדם מגיע לסיבה הראשונה, ומבין את כל המציאות כולה ומגיע לאושר האמיתי. ולהבין את הסיבה הראשונה של כל הסיבות, זה מתחיל בצורה הפשוטה ביותר, על ידי זה שהאדם מנסה להבין את עצמו.

כי האדם הוא עולם קטן. ובכל פעולה של האדם, האדם עצמו חווה ועובר תהליך של בריאת העולם ושל יצירת העולם. כי כל פעולה של האדם, היא סוג של בריאת עולם. ומי שרוצה להבין את נקודת ההתחלה של העולם כולו, עליו להבין את נקודת ההתחלה של הפעולות שאותן הוא עושה.

כי כל מה שנכון לגבי כל פעולה של האדם, נכון גם לגבי הפעולה הכללית והגדולה יותר, שהיא ההתנהלות של כל העולם כולו בכל רגע ורגע. ומי שרוצה לפצח את הסוד של המציאות כולה, עליו לנסות לפצח את הסוד שלו עצמו. שבפשיטות זה אומר, שעל האדם לנסות לגלות את הסיבות שבגללן הוא פועל.

ועל האדם לחקור ולהעמיק ולגלות, מהי הסיבה האמיתית והראשונה והפנימית ביותר, שהיא זו שמניעה אותו לעשות את כל מעשיו, ושהיא זו שאחראית לכל המחשבות / רצונות / רגשות שלו.

ובכל פעם שהאדם עושה תהליך של בריאת העולם, דהיינו, בכל פעם שהאדם עושה פעולה כלשהי, באפשרותו של האדם לחקור ולגלות את הסיבה הראשונה שהניעה את התהליך הזה של בריאת העולם שאותה הוא עצמו ביצע. ועל ידי זה בסופו של דבר, כאשר האדם מבין בשלמות את עצמו, אז ממילא הוא מבין בשלמות גם את התהליך הכללי יותר של כל העולם כולו, שהוא משתקף בכל התהליכים שיש בעולם.

ועל ידי כל זה, האדם מגיע לאושר אמיתי, שהוא כנ"ל תלוי אך ורק בכך שהאדם יגלה מהי הסיבה הראשונה שבאה לידי ביטוי בכל דבר, ושבגללה כל האירועים שיש בעולם מתרחשים דווקא בצורה כלשהי. והדרך היא, על ידי התבוננות אישית פנימית וכולי...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע בעולם? איך נוצר העולם? מה המשמעות של החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה העולם קיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם אפשר לדעת הכל? בשביל מה לחיות? האם יש אמת מוחלטת? האם יש משמעות לחיים? איך להנות בחיים? אולי אנחנו במטריקס? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם באמת הכל לטובה? למה יש רע וסבל בעולם? האם הכל אפשרי? האם לדומם יש תודעה? למה לא להתאבד? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להיות מאושר? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
דתיים מאושרים לשמור על אושר פנימי בדידות מאושרת הלוגיקה של האושר האושר שלי תלוי בדברים אושר יציב להיות מאושרת האם מישהו מאושר יכול להיות עצוב? אושר כשהכל מחויב לגרום לאדם להיות מאושר קונה אושר למה האדם רוצה להיות מאושר? לחפש את האושר חוסר שמחה סוגי אושר משלימים אימון להיות מאושר פחד להיות מאושר לרדת במשקל ולהיות מאושר בקלות שמחה משפיעה על רמת הריכוז איזהו מאושר השמח בחלקו סוף המסע אל האושר כמה האושר שלך תלוי בכסף? לא חייב להיות מאושר להיות במצב של אושר אושר שתלוי בזוגיות לקוח עצוב מי מאושר יותר... הדרך אל האושר המוחלט קשיים בדרך אל האושר עבודה מאושרת ניתוח נוסחה לאושר אושר כל הזמן המימדים של האושר להיות מאושר עם מחלה כרונית אושר וכסף בקלות בלי לעבוד המרדף אחרי האושר השקרי להיות שמח בחלקך אושר למכור הרגשה של אושר האם האושר קיים? אושר בתת מודע אושר שאינו תלוי דמיון מודרך לאושר למה טוב להיות עצוב? איך להגיע לשמחה? תחושה של אושר מוחלט מאושר ושמח איך אדם מאושר חושב? התמכרות לסקס משפיעה על האושר שלך אושר לפני האושר מאושר באמת ובשלמות הדרך לאושר חוסר אושר אין אושר בלי סבל להיות מאושר בלי לעשות כלום הרגשת חוסר אושר להיות שמח בחיים לחשוב כדי להיות מאושר אושר שאינו תלוי בדבר אנשים עצובים שמשדרים שמחה להיות ראוי להיות מאושר מהותה של שמחה אושר שקרי מול אושר אמיתי הבעיות לאושר אושר בלי כסף כסף משפיע על אושר להפסיק לחפש את האושר להיות מאושר באמצעות הרצון לכסף להיות שמח בחלקו האם יש שמחה בלי עצב? להרגיש מאושר להחליט להיות מאושר המתמטיקה של האושר שמחה חיצונית האושר הוא לא בשלמות אושר מתוך הרגל גורמים לאושר בחיים מה זה אושר אמיתי? אושר וכסף הצלחה בזוגיות מאושרת שמחה אמיתית אלגוריתם לאושר המרוץ אחרי האושר איך האושר שלך מול עצמך משפיע על הזוגיות שלך? אושר גדול אושר ופיתוח החשיבה לפצח את קוד האושר מה יעשה אותך למאושר? אושר לשמוח בשמחת האחר מאושר בלי זוגיות שורש האושר להגיע לאושר לחוות אושר חיפוש אחר אושר להיות מאושר ללא תנאים איך נוצרת שמחה אמיתית? להשיג אושר פנימי להיות מאושר בשלמות להיות מאושר או לא לסבול עוד נושאים ...
האתר Happiness.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא טיפול אושר, הדרכה לאושר, ייעוץ אישי אושר בתחום הסוד של האושר - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Happiness.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.5313 שניות - עכשיו 03_09_2026 השעה 20:19:46 - wesi13